Voka Mechelen Kamer van
Koophandel

Mechelen -
Kempen

Tom Laveren 2018? Het is voor onze Voka-Kamer een belangrijk jaar geworden. Het eerste volledige kalenderjaar na de fusie. Makkelijk is zo’n verhaal niet. Maar de weg die we uitstippelen, samen met onze leden, is er één met een duidelijke visie: de meest representatieve werkgeversorganisatie zijn in de regio. Dat doen we door in de Wetstraat de belangen van onze ondernemers in Mechelen en Kempen te verdedigen. Maar ook door in de Dorpstraat te luisteren naar wat er groeit en bloeit. In 2019 zetten we nog meer in op die nabijheid en betrokkenheid. We hopen dat je het als Voka-lid gaat merken.

Tom Laveren Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder Voka – KvK Mechelen-Kempen

Onze hoogtepunten in 2018

VokaMatch in AZ Sint-Maarten

VokaMatch in AZ Sint-Maarten

Een complex van 105.000 vierkante meter, met ruimte voor onder andere 750 bedden en 16 hypermoderne operatiekwartieren: met de nieuwbouw van het AZ Sint-Maarten in Mechelen speelde VokaMatch zich donderdag 29 maart 2018 af in een imposante omgeving die op de ruim driehonderd aanwezigen duidelijk indruk maakte.

Lees meer

Lokaal Verkiezingsmemorandum ‘Voka Kiest’

Lokaal Verkiezingsmemorandum ‘Voka Kiest’

Met het lokaal verkiezingsmemorandum combineerde Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen zijn concrete vragen aan de toekomstige lokale bestuurders met een globale visie op de toekomst van dit bestuursniveau. We vertrokken hierbij van de noden en verwachtingen van de Vlaamse bedrijven: we hadden 8 thema’s geïdentificeerd die van belang zijn voor hen en onze vragen aan de lokale bestuurders telkens per thema gebundeld.

Lees meer

Prijs ondernemen 2018

Prijs ondernemen 2018

Een vijfhonderdtal ondernemers en stakeholders zette 15 juni 2018 bij Thomas More in Mechelen en Thomas More in Geel het begin van de zomer in tijdens het Jaardiner en de uitreiking van de Prijs Ondernemen 2018. Er werd naar hartenlust bijgepraat bij een hapje en een drankje en enkele bedrijven werden in de bloemetjes gezet voor hun inspanningen.

Lees meer

Geslaagde Open Bedrijvendag

Geslaagde Voka Open Bedrijvendag

Meer dan een half miljoen bezoekers namen deel aan Voka Open Bedrijvendag. Een echt succes en daarom wil Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen alle bedrijven én bezoekers nog eens bedanken.

Meer dan 700 ondernemers zwaaien 2018 uit tijdens Réveillon

Meer dan 700 ondernemers zwaaien 2018 uit tijdens Réveillon

Meer dan 700 ondernemers uit de regio Mechelen-Kempen zwaaiden op 13 december tijdens de Réveillon het jaar uit. Het eindejaarsfeest ging dit jaar door bij Bleckmann in Grobbendonk, een wereldspeler in het stockeren en verdelen van mode- en lifestyleproducten. Voorzitter Jan Scheirs van Voka KvK Mechelen-Kempen blikte vooruit en vroeg aandacht voor een stabiel ondernemersklimaat.

Lees meer

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen

Kantoor Mechelen
Onze Lieve Vrouwestraat 85, 2800 Mechelen
tel. 015 45 10 20

Kantoor Kempen
Kleinhoefstraat 9, 2440 Geel
tel. 014 56 30 30

info.kvkmk@voka.be
www.voka.be/mechelen-kempen