Voka Mechelen Kamer van
Koophandel

Mechelen

Roel Dockx In alles wat we doen, staan we zo dicht mogelijk bij de ondernemer om de meest optimale ondersteuning te bieden. Met die opdracht is Voka – Kamer van Koophandel Mechelen in het afgelopen jaar elke dag weer aan de slag gegaan, met specifieke belangstelling voor het aanbod aan opleidingen en activiteiten en met constructieve oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken als dankbaar resultaat. Die uitgesproken focus en de wil om tot een nog sterkere dienstverlening te kunnen komen, liggen mee aan de basis van de nieuwe Voka – Kamer van Koophandel Mechelen – Kempen. Vanaf 2018 zal die ook voor jou steeds paraat staan.

Roel Dockx Roel Dockx, Directeur Voka - Kamer van Koophandel Mechelen

Onze hoogtepunten in 2017

Een al oor voor bedrijven

Een en al oor voor familiebedrijven

Met duizenden bedrijven die stilaan in de fase van opvolging of overname komen, dragen familiebedrijven bij Voka Mechelen de nodige aandacht weg. Zo inspireerde de Family Business Happening in februari een 65-tal van hen over leiderschap. Ook het nieuwe lerend netwerk Familio is met twintig deelnemende overlaters en opvolgers een schot in de roos.

Lees meer

Voka Karting Cup

Voka Karting Cup geeft vonken

Razendsnelle rondjes en knappe inhaalmaneuvers: eind mei konden ondernemingen hiervan proeven tijdens de tweedaagse Voka Karting Cup. De tweede editie van dit teambuildingevent voor Mechelse bedrijven van Voka Mechelen groeide opnieuw uit tot een succes, met dank aan de sportieve strijd tussen de twintig deelnemende teams.

Lees het verslag

China Missie

Geslaagde missie naar China

Onder leiding van de Antwerpse gouverneur Cathy Berx heeft een delegatie van ruim twintig ondernemers in oktober de Chinese economische groeiregio’s Chongqing en Shenzhen bezocht. Uiteenlopende bedrijfsbezoeken en contactmomenten met zowel economische spelers als overheden boden een unieke kans om inspiratie op te doen op vlak van e-commerce en innovatie.

Lees meer

Samen voor duurzame toekomst

Samen voor duurzame toekomst

Bedrijven begeleiden naar een duurzamere werking is al jaren een uitgesproken expertise van Voka Mechelen. Nadat eerder dit jaar lokaal zeven bedrijven het Charter Duurzaam Ondernemen editie 2016-2017 overhandigd hebben gekregen, is met achttien aangemelde bedrijven in Mechelen ook de eerste cyclus van het nieuwe Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) succesvol op de rails gezet.

Lees meer

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen

O.L.Vrouwestraat 85, 2800 Mechelen

tel. 015 45 10 20
mechelen@voka.be
www.voka.be/mechelen